onsdag 23 januari 2013

Kyckling med thaismaker!


I dag blev det en enkel snabb lunch som inkluderade en matlåda till maken. Varför krångla till det?

Kycklingfiléer skar jag i bitar och fräste i smör. Jag hällde på lite lökpulver och sedan kokosmjölk. 400 g kycklingkött till en burk kokosmjölk. En tesked röd currypasta och sedan salt och peppar efter smak.

Mangoldblad, en avokado och en näve alfalfagroddar. Lite olja och vinäger på det och sedan var det bara att hugga in!


1 kommentar:

  1. Kyckling och kokosmjölk passar så bra ihop.

    Tack för kommentaren i mitt inlägg om fördelar med LCHF. Spännande att dina utslag blivit bättre med att dra ner på mejeriprodukterna. Jag får försöka göra en mejerifri period och se om jag märker någon skillnad. Hur lång tid tog det för dig att märka någon skillnad?

    SvaraRadera