onsdag 10 oktober 2012

I kväll ...

... ska jag gå på världens bästa restaurang. Noma i Köpenhamn. Ja, det känns lite surrealistiskt. Att den fått utmärkelsen världens bästa restaurang, vald för tredje året i rad. Allt kommer antagligen inte att vara LCHF, men det mesta kommer nog att fungera ganska bra.

Kalaset kostar ju lika mycket som den weekend i Berlin vi planerar på höstlovet, men en gång i livet får man väl göra detta.

Jag hoppas kunna ta lite bilder på de 20 rätterna!

3 kommentarer:

 1. Hej Klara! Vad kul!
  Jag har också varit på Noma, men jag vara bara i restaurangköket en trappa upp... Men det var väldigt intressant. Om du efter restaurangbesöket blir inspirerad att laga lite av deras rätter kan du ju kolla i kokboken. Den är ganska maffig. Och jag har faktiskt översatt den, inget lätt jobb!

  Ha en trevlig kväll!!

  http://matblogg.sandramedin.se/#post27.

  http://matblogg.sandramedin.se/#post60.

  SvaraRadera
 2. Oj, vad spännande!
  Brukar känna att den typen av matlagning är långt över min förmåga och kunskap. Trots snart 11 kokböcker på hyllan så är jag väldigt basic och är ju inte alls utbildad kock. Men det är kul att bli lite inspirerad.

  SvaraRadera
 3. Nej, man har ju inte flytande kväve och liknande hemma till vardags. Och jag lagar inte heller sån avancerad mat, utan mer husmanskost med inspiration från främst Spanien. Men det är kul med kokböcker som inspirationskälla!

  SvaraRadera