tag:blogger.com,1999:blog-3741935095845379298.post2847998057356731193..comments2023-07-17T13:07:30.055+02:00Comments on KLARAS KÖK OCH SKAFFERI: I kväll ...Klara Desserhttp://www.blogger.com/profile/04423136415530278937noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3741935095845379298.post-1974099912313472452012-10-10T10:21:28.283+02:002012-10-10T10:21:28.283+02:00Nej, man har ju inte flytande kväve och liknande h...Nej, man har ju inte flytande kväve och liknande hemma till vardags. Och jag lagar inte heller sån avancerad mat, utan mer husmanskost med inspiration från främst Spanien. Men det är kul med kokböcker som inspirationskälla!sandrahttps://www.blogger.com/profile/04124428191831752204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3741935095845379298.post-41160533341764025482012-10-10T08:58:16.742+02:002012-10-10T08:58:16.742+02:00Oj, vad spännande!
Brukar känna att den typen av ...Oj, vad spännande! <br />Brukar känna att den typen av matlagning är långt över min förmåga och kunskap. Trots snart 11 kokböcker på hyllan så är jag väldigt basic och är ju inte alls utbildad kock. Men det är kul att bli lite inspirerad.Klara Desserhttps://www.blogger.com/profile/04423136415530278937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3741935095845379298.post-71848626510994531772012-10-10T08:50:55.737+02:002012-10-10T08:50:55.737+02:00Hej Klara! Vad kul!
Jag har också varit på Noma, m...Hej Klara! Vad kul!<br />Jag har också varit på Noma, men jag vara bara i restaurangköket en trappa upp... Men det var väldigt intressant. Om du efter restaurangbesöket blir inspirerad att laga lite av deras rätter kan du ju kolla i kokboken. Den är ganska maffig. Och jag har faktiskt översatt den, inget lätt jobb!<br /><br />Ha en trevlig kväll!!<br /><br />http://matblogg.sandramedin.se/#post27.<br /><br />http://matblogg.sandramedin.se/#post60.sandrahttps://www.blogger.com/profile/04124428191831752204noreply@blogger.com