torsdag 24 januari 2013

Mellanmål

Jag åt en LCHF-macka i morse till mitt kaffe så nu vid halv 10 var jag lite hungrig igen. Det passar mig inte jättebra att äta omelett och äggröra tidigt på morgonen, så det får bli så här.

I dag mixade jag 2 nävar färsk spenat, 1 dl frysta hallon, 2 dl vatten och lite färsk riven ingefära.


Jag ska erkänna att det inte är supergott, men heller inte äckligt på något sätt. Jag har en inställning numera till mat att är det nyttigt och gott så är det naturligtvis bäst! Är det nyttigt och lite mindre gott så är det också bra, för då mår jag bra av att veta att det är just nyttigt. Är det onyttigt och äckligt eller till och med bara lite äckligt, så avstår jag. Onyttigt och gott då? Det kan passera ibland, men då ska det vara väldigt gott och det ska samtidigt vara tillfällen valda med omsorg. Det får dessutom vara sådant som jag mår bra av, för är det förenat med magont, hjärtklappning eller något annat så får det vara.

3 kommentarer:

  1. Exakt så är det! Kan dessutom känna en stark dragning till att testa ditt recept för att det låter supernyttigt om än lite halvläskigt...I vilket fall så får nog mixern flytta fram igen. Länge sen jag använde den. /Lena B

    SvaraRadera
  2. Klart du vågar prova!!! Så äckligt var det inte. :-)

    SvaraRadera
  3. En avokado hade varit gott i kom jag just på!

    SvaraRadera