tisdag 22 maj 2012

Åter från bloggpaus

Har varit i Italien med lilla familjen en vecka. Därpå drabbades jag av magproblem som varade ett par dagar. Men nu känner jag mig som vanligt igen. Kanske var det något jag ätit som var dåligt eller så var det kolhydraterna som ställde till det.

Helt klart svårt att utesluta kolhydrater helt i Italien. Speciellt på lunchen då vi i vissa byar endast hittade pizzabit, panini, ciabatta och andra varma eller kalla smörgåsar. Första morgonen i Pisa när vi åt frukost ute hade hon endast fått in bakelserna och smördegsskapelserna. Typ croissant med eller utan fyllning. Dottern tyckte det var mumsigt värre!

För det mesta lyckades jag ändå ganska bra med att välja rätt, men ibland var det som sagt svårt. Har ingen aning om detta kan ha påverkat min mage och tarm, men nu när jag är tillbaka i mina vanliga matvanor så mår jag toppen.

I morse gjorde jag plättar av 3 ägg, 1 tsk fiberhusk och ca 1/2 dl mandelmjöl. Stekte i en stor klick smör och åt tillsammans med en stor kopp kaffe.


Några bilder från huset där vi bodde:


Här kunde man ha yogaklass. Antagligen mest under högsäsong och jag startade tyvärr ingen själv! Men det måste vara en av världens vackraste yoga"salar". Utsikten var fenomenal. 4 kommentarer:

 1. Wow, underbar utsikt och vilket hus!
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra från dig Camilla! Vi får ta den där sushin snart. Har haft mycket att göra denna vår. Men i början av juni lämnar jag materialet till tidningen och sedan är det lite lugnare. Jag hör av mig!!

  SvaraRadera
 3. VAR hittade ni det huset?!?! Var hyr man det? Helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 4. Vi hyrde genom lavilla.se, sök på Vallerosa. Vår lägenhet hette Epsom men den som heter Ascot är också helt fantastisk.

  SvaraRadera