onsdag 30 maj 2012

ÄggfrukostNågra kokta ägg med majonnäs. Det kan jag äta ibland till frukost men om jag äter det för ofta så blir jag illamående. Och det är inte mycket som kan göra mig illamående. ;-)

Har börjat med att köra periodisk fasta på förmiddagen eftersom jag ofta inte är så sugen på frukost förrän senare och då tycker jag att jag lika gärna kan vänta till lunch. Jag dricker te, lite kaffe och vatten. Får mer energi och känner att detta passar mig. För det mesta. Så jag äter en ordentlig lunch, en ordentlig middag och kanske något mellanmål på eftermiddagen men oftast hinner jag inte det.


Köttfärssås, färsk spenat, grön paprika, parmesanost och så en bit dessertost. Yummie!

4 kommentarer:

 1. Jag har hört fler som inte klarar av ägg för ofta. Själv kan jag nog äta ägg hur mycket som helst... morgon, middag och kväll om det krisar ;-)
  Jag bara väntar på att jag ska ha förätit mig. :-)
  Riven parmesan på köttfärssåsen är ju hur mumsigt som helst.
  Hoppas du får en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Egentligen är det mest kokt ägg som jag har svårt för på morgonen. Annars kan jag äta det och omelett till lunch varje dag hade inte varit några problem tror jag. Så det är mest konsistensen på det kokta ägget som besvärar mig ibland. En gång mosade jag med smör, hu, det var inte gott!!! På morgonen! ;-)

  SvaraRadera
 3. Hm, jag är oxå sugen på periodisk fasta... Det verkar vara många i LCHF-svängen som är inne på det, men jag vet inte om jag vågar. Det strider liksom mot allt man tidigare lärt sig... Måste fundera lite till.

  SvaraRadera
 4. Hej Magdaweena!
  Om du vill prova hur du själv känner det så kan du ju prova en dag när du är ledig. Då kan du ju alltid bryta fastan om det inte känns bra. Jag provade en gång att fasta 24 timmar, det har bland annat Jonas Colting och Blossom skrivit om, men det var inte något för mig. För lång tid utan mat. Men att fasta mellan ca 19 på kvällen och 12 på dagen efter känns finemang! Sedan kan du ju läsa om det här på nätet om du vill ha förespråkarnas åsikter.
  Lycka till!

  SvaraRadera