måndag 4 februari 2013

Lunch och ny tallrik


En klassisk köttfärssås och till det vitkål med olivolja, vinäger, salt och peppar. Avokado och invigning av ny tallrik. I morgon startar nästa fotografering av Expressens LCHF-bilaga och jag kända att jag "behövde" lite nya tallrikar. Mest för inspirationen! 


Köpte även en fin skidhjälm. Med den och mina nya orangefärgade skidbyxor kommer jag att synas bra i backen! 

4 kommentarer:

 1. Kul med nya tallrikar. Jag skulle vilja ha nya tallrikar... men det är inget fel på de vi redan har, så jag får nog stå ut. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är klokt tänkt! Jag har mest udda tallrikar eftersom jag väldigt sällan köper mer än en till fotografering. På loppis kan man ju också finna udda fina tallrikar. Det kan man också duka med när man är många. Sedan har jag nog 12 vanliga vita.

  Jag har ofta inställningen att "jag behöver ju inget nytt eftersom jag har ditten och datten", vad det nu kan vara. Men sedan är det svårt när man kommer ut i butikerna. Det finns ju så mycket fint! :-)

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag fotograferar min mat ganska ofta och lägger ut på min matblogg så blir jag också så trött på att se samma eländiga tallrik på bilderna alltid. Hur fin den än är. Så när jag trillar dit på nya köksprylar så "skyller" jag på att det blir bra på bild... /Lena B

  SvaraRadera
 4. Härligt att ha något att skylla på Lena! :-)

  SvaraRadera