torsdag 4 april 2013

God röra till det mesta!

I förra veckan gjorde jag en röra till fotograferingen. Den blev så god att jag åt den i flera dagar. Gjorde två nya omgångar och njöt både till lunch och middag. Dessutom är den löjligt enkel att göra. Till det entrecôte och smörstekta grönsaker.



Entrecôte med kronärtskocksröra

4 portioner
  • 2 burkar kronärtskocksbottnar
  • 1 dl majonnäs
  • skalet av 1 citron
  • lite citronsaft
  • salt och peppar
  • 600 g entrecôte i skivor
  • smör eller kokosfett att steka i
  • 200 g haricots verts
  • 200 g sugar snaps
  • smör eller kokosfett att steka i
  • flingsalt

  1. Häll vattnet av kronärtskocksbottnarna och mixa tillsammans med majonnäs.
  2. Smaka av med citronskal, citronsaft och salt och peppar.
  3. Stek entrecôten i smör. Salta och peppra.
  4. Stek haricots verts och sugar snaps i smör. Krydda med flingsalt.
  5. Servera med citronklyftor och lite färska örter.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar