fredag 20 april 2012

Mumma!


Har haft kyl- och frysrens ett tag nu men igår handlade jag lite favoriter igen för att pigga upp mig med. Lite lyx i vardagen, i alla fall det som är lyx för mig. 

Skala och slanta en stor morot lite slarvigt. Koka al dente, häll av vattnet och lägg i en skål. Häll på olivolja, balsamvinäger, salt och peppar. I dag blev det lite basilika och ramslök (ramslök har vi på kolonin nu). Använd gärna olivolja med citron i, det är gott. Stek en laxfilé med salt och peppar på i rikligt med  smör. Servera med avokado och en klick majonnäs eller bearnaise. 

I dag åker jag till Köpenhamn med mina tjejkompisar! Ska bli så mysigt. Två övernattningar, mat och mys! 

Hoppas att ni får en härlig helg!

3 kommentarer:

  1. Morötterna måste jag nog prova, det låter gott.

    SvaraRadera
  2. Det ser gott och nyttigt ut, Klara. Måste äta mer lax, enkelt och bra för kroppen. Vad köper du för typ av lax, t.ex. Kravmärkt?

    Vad mysigt med en tjejhelg! Det blir säkert underbart och du får koppla av, det behövs speciellt då du har så mycket på gång på sistone.

    Hoppas på att min helg och hela nästa vecka blir underbar då imorgon flyger vi till Turkiet på solsemester. Dock känner jag mycket orolig inför flygning eftersom jag är förkyld och har ont i örat, rädd att jag kommer få mycket ont under flygningen. Men ser fram emot ledighet och att umgås med min man.

    Kram till dig
    Kasia :)

    SvaraRadera
  3. Oj vad det ser gott ut och så enkelt! Jag önskar dig en härlig helg i Köpenhamn1 Zinnia

    SvaraRadera