I dag blandade jag i också i sjögräsnudlar. Jag har fastnat för dessa nudlar och dottern och maken gillar dem också. Jag har köpt mina på lchfbutiken och de är mycket smidiga. Lite plastiga känns de när man tar ut dem ur förpackningen men de mjuknar när de kommer i den varma såsen. De ska alltså bara värmas så det är supersmidigt att slippa koka vid sidan av.
Lite parmesanost på toppen och lite grönsaksstavar till.
500 g blandfärs
1 tsk lökpulver (man kan naturligtvis också ha lök som man hackar och steker men det här är som sagt ultrasnabbt)
ca 1/2 dl tomatpuré
salt och peppar
lite balsamvinäger
300 g sjögräsnudlar
grönsaksstavar
parmesanost
Jaha nu har jag läst om dessa nudlar "överallt" kanske skulle köpa hem ;)
SvaraRaderaHur är de om man gämför med shiratkinudlarna?
Hej Fröken Nilsson!
SvaraRaderaJag gillar inte shiratakinudlarnas konsistens, de är så gummiartade.
Dessa är mer som vanliga glasnudlar. Höll på att skriva krispiga, men det är så länge de inte är i såsen. Hade dem kalla i en sallad med fänkål bland annat, det var gott och krispigt! Så prova! :-)
Kram!
Jamen då så!! Dax att göra en beställning tror jag minsann ;)
RaderaKul att de går att använda även kalla, passande till sommaren kanske.....
Ha en fin helg :)
Hoppas det smakar då! ;-)
RaderaHa en fin helg själv!